Leveringsvoorwaarden

1. Voorwaarden
Kolibrie Cards & Gifts, hierna te noemen Kolibrie, heeft te allen tijden het recht deze voorwaarden en/of de inhoud van deze site te wijzigen.

 

2. Overeenkomst

De overeenkomst tussen u en Kolibrie komt tot stand op het moment dat u een bestelling via het internet heeft geplaatst bij Kolibrie. Kolibrie erkent dat elektronische communicatie als bewijs kan dienen zowel voor de betaling, de bestelling als goedkeuring van de lay-out proef. Door het accepteren van de voorwaarden erkent u dit eveneens. Voor speciale wensen waarin de bestelmogelijkheid niet voorziet, b.v. meerwerk of het door ons verzorgen van het verzendklaar maken en frankeren van uw kaarten kan een eventuele naheffing volgen. Kaarten die uit meerdere delen bestaan, dient uzelf monteren.

3. Verzending
Kolibrie besteedt de grootst mogelijke zorg aan uw bestelling. Kolibrie maakt voor verzending uitsluitend gebruik van PostNL. Vanaf het moment dat een zending is aangeleverd aan PostNL kan Kolibrie hierop geen invloed meer uitoefenen. Kolibrie is dan ook niet aansprakelijk voor leveringen die niet op het verwachte tijdstip plaatsvinden. U ontvangt de barcode van u zending per mail, zodat u de zending kan volgen via https://mijnpakket.postnl.nl/. Als u bij geboortekaartjes voor jongetje een ander kaart wilt hebben als bij meisje is de levertijd minimaal 1 dag later. 

 

4. Risico bij zending
Beschadiging of verlies tijdens het verzenden van uw bestelling is geheel voor rekening van Kolibrie.

5. Leveringstermijn
Kolibrie verzendt aan alle adressen binnen en buiten Europa. De levertijd is afhankelijk van het bestelde product en land,  binnen Nederland meestal de volgende dag. De levertijd gaat in, nadat de lay-out proef akkoord is bevonden, bij geboortekaartjes nadat de geboorte gegevens zijn doorgegeven per mail, uitgezonderd als u uw bestelling van geboortekaartjes na de bevalling doet, wij doen er dan alles aan om de kaartjes zo snel mogelijk  bij u te hebben, u moet dan rekenen op minimaal drie werkdagen. De extra verzendkosten voor buiten Nederland komen geheel voor uw rekening.

 

6. Altijd laagste prijs garantie
Uw kaart elders op internet goedkoper, mail het ons met vermelding van uw ordernummer en u ontvangt onvoorwaardelijk het verschil plus 10% extra op
uw rekening terug gestort.

 

7. Garantie
Kolibrie is mkb-OK en Webwinkels overzicht.nl gecertificeerd en staat in voor eerste klas kwaliteit van haar producten. Wij sturen u dan ook een lay-out proef per mail zodat u kunt controleren of opmaak en tekst naar wens is. Bij goedkeuring van de lay-outproef gaat u onvoorwaardelijk akkoord met tekst, opmaak en kleur. Mocht er na het indrukken van uw kaart alsnog een fout in de tekst zijn geslopen dan drukken wij in dat geval de kaarten zo snel mogelijk opnieuw met 25% korting. Mocht de fout bij ons liggen, dus opdruk anders dan op lay-outproef dan nemen wij vanzelfsprekend alle kosten voor onze rekening. Gering kleurverschil van de opdruk t.o.v. de lay-out proef voorbehouden. Bij geboortekaartjes worden na de geboorte alleen de door u opgegeven geboortegegevens aangepast, zoals datum, tijd, lengte en gewicht, geeft u veranderingen door m.b.t. andere tekst, bij voorbeeld naam of namen bij onverwacht ander  geslacht, dan is dit geheel voor uw eigen risico. Wij adviseren u dan ook nogmaals een lay-outproef te vragen. U moet dan wel rekening houden dat de levering eventueel een dag later kan zijn omdat wij dan wederom op de goedkeuring moeten wachten.


8. Beëindiging van de overeenkomst
Binnen zeven dagen kunt u uw order annuleren, na ontvangst van uw betaling worden de kaarten direct voor u bij de uitgever besteld, annuleren is dan alleen mogelijk als u de handelings- en verzendkosten van en naar uitgever voor uw rekening neemt, is de lay-outproef intussen al gemaakt, dan berekenen wij ook deze kosten ad 15 euro aan u door.

 

9. Betaling
Het bedrag dient vooraf te worden voldaan. Bij eventuele spoed orders wordt indien de betaling nog niet is ontvangen onder rembours verzonden, de rembourskosten komen geheel voor uw rekening. Kruisen de zending en de betaling elkaar, dan wordt het betaalde bedrag geheel gerestitueerd.


10. Te weinig kaarten besteld
Als de kaarten nog niet zijn gedrukt en u hebt te weinig kaarten besteld dan berekenen wij (€ 5,00 ) administratiekosten extra. Indien de kaarten al ingedrukt zijn en u komt er achter dat u te weinig kaarten heeft besteld, dan is dit een nieuwe bestelling, waarvoor Kolibrie de normale prijzen zoals vermeld op de website hanteert voor de drukkosten zullen wij 50% van de normale kosten hanteren. De minimum bestelhoeveelheid voor kaarten is 25 stuks, of anders indien vermeld. Tel ca. 10 a 15 stuks op bij het aantal kaarten, zo heeft u er nog wat achter de hand voor “over het hoofd geziene” gasten en voor in uw plakboek. Voor het drukken hebben wij twee tot drie kaarten van het door u bestelde aantal nodig als voorloper om "op stand" te komen (instellen van de machine) a.u.b. met bestellen hier rekening mee houden.

 

11. Klachten
Mocht u niet tevreden zijn met de geleverde kaarten of service van Kolibrie, dan kunt u Kolibrie op
kolibrie-cards@kpnmail.nl hierover informeren. Wij houden ten alle tijden het recht als blijkt met drukken dat de tekst niet helemaal correct gezet is m.b.t. preeg, stans, illustratie e.d. dit zonder bericht vooraf aan te passen zodat het eindproduct er wel correct uit ziet.    

 

12.Voorbeeldkaarten                                                                                                      

Het is mogelijk 3 verschillende voorbeeld exemplaren van geboorte- of huwelijkskaarten bij ons aan te vragen.


13. Gegevensbeheer en Privacy
Kolibrie zal uw gegevens alleen gebruiken ter verwerking van uw bestelling. Uw gegevens worden niet aan derden doorgespeeld. Bestellingen via de website worden verzonden met SSL-beveiliging. Persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor het afhandelen van uw bestelling. Bij ons kunt u bestellen zonder in te loggen, uw gegevens kunnen dus door internet criminelen niet gehackt worden. Bij misbruik van de website en het bestelformulier wordt ingegrepen.

14. Kopiëren
Kopiëren en / of namaak wordt bestraft. Geen van de ontwerpen van deze website mag worden vermenigvuldigd door middel van druk, kopie of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande en schriftelijke toestemming van de uitgever. De vervaardiger en/of gebruiker verbeurt jegens de uitgever voor elke overtreding van dit verbod een niet voor vermindering vatbare boete van € 5.000,-.


15. Correspondentie Kolibrie
Alle correspondentie op basis van deze voorwaarden dient plaats te vinden met Kolibrie cards, te Leidschendam. E-mail:
kolibrie-cards@kpnmail.nl

 

16. Wanbetaling
Onze administratie is aangesloten bij incass, het incassosysteem van de koninklijke vereniging van gerechtsdeurwaarders.

Uitverkocht en typefouten in de site voorbehouden. Zo ook kleine afwijkingen van de kaarten t.o.v. de foto's zoals afgebeeld in de site.