722087

  • Meer details
  • Specificaties

 

 

Klik hier boven op specificaties voor de kaart details, wilt u een voorbeeldmodel van deze kaart ontvangen, stuur ons dan een email: kolibrie-cards@kpnmail.nl. Per klant kunt u gratis 3 verschillende kaarten aanvragen.

Voor de verschillende drukkleuren en verschillende lettertypen klikt u hier boven op de foto van de kaart, achter de foto ziet u een aantal voorbeelden waarvan de nummers corresponderen met de nummers rechts in de keuze vakjes.

Omdat elke kaart anders is doen wij de opmaak van de kaart voor u, rekening houdend met stansen, rillijnen, illustraties, kantlijnen, preeg e.d. Hiervan ontvangt u eerst een lay-outproef, deze kunt u altijd aan laten passen. Uw kaart wordt gezet door een van onze professionele medewerkers op onze ontwerp afdeling. Wij drukken pas als u voor de volle 100% tevreden bent. Speciale wensen voor opmaak e.d. kunt u bij opmerkingen invullen. Voor aanpassingen in de lay-outproef berekenen wij geen extra kosten.

Bij een kaart die van onder naar boven openvouwt wordt tekst rechts "tekst onder" en tekst links "tekst boven".

Tip: U kunt uw tekst bijvoorbeeld ook in Word maken en door middel van knippen en plakken de tekst in de betreffende tekstvelden plaatsen.

De prijs boven de drukopties is de prijs per kaart en wordt automatisch aangepast bij het opgeven van de tekst e.d., u ziet dan de totaal prijs per stuk voor het minimum aantal van 25 stuks. Bij groter aantal wordt de prijs per stuk naar beneden bijgesteld.

Gevouwen formaat:

15.4 x 15.4 cm

Inlegvel:

Ja

Venster:

Nee

De kaarten worden geleverd met bijpassende enveloppen:

Ja

Kaart zelf monteren:

Ja

Minimum bestel hoeveelheid: 30 stuks