601

  • Meer details
  • Specificaties

 

 

Klik hier boven op eigenschappen voor kaart details.

Voor drukkleuren en lettertypen klikt u hier boven op de foto van de kaart, achter de foto ziet u een aantal voorbeelden waarvan de nummers corresponderen met de nummers hier rechts in de keuze vakjes.

Omdat elke kaart anders is doen wij de opmaak van de kaart voor u, rekening houdend met stansen, rillijnen, illustraties, kantlijnen, preeg e.d. Hiervan ontvangt u eerst een lay-outproef, deze kunt u altijd aan laten passen. Uw kaart wordt gezet door een van onze professionele medewerkers op onze ontwerp afdeling.  Wij drukken pas als u voor de volle 100% tevreden bent. Speciale wensen voor opmaak e.d. kunt u bij opmerkingen invullen. Voor aanpassingen in de lay-outproef berekenen wij geen extra kosten.

Bij een kaart die van onder naar boven openvouwt wordt tekst rechts "tekst onder" en tekst links "tekst boven".

Tip: U kunt uw tekst bij voorbeeld ook in Word maken en  door middel van knippen en plakken in de betreffende tekstvelden plaatsen.

De prijs boven de drukopties is de prijs per kaart en wordt automatisch aangepast bij het opgeven van de tekst e.d., u ziet dan de totaal prijs per stuk voor het minimum aantal van 25 stuks. Bij groter aantal wordt de prijs per stuk naar beneden bijgesteld, geef uw aantal in en zie OFFERTE.

Van deze collectie zijn geen voorbeeldmodellen beschikbaar.

Gevouwen formaat:

9 x 18 cm

Inlegvel:

Nee

Venster:

Nee

De kaarten worden geleverd met bijpassende enveloppen:

Ja

Kaart zelf monteren:

Nee

Minimum bestel hoeveelheid: 30 stuks